Selamat Hari Raya Cantik Hensem ! (^_*)"

Thursday, December 22, 2011

Pengumuman Penting ! Wajib Baca !

Assalamualaikum~~

salam sejahtera & selamat tengahari ! *pejadah tah berskema disudut ini, wahaha


sukanyaaa ....... :DDD

baiklah, apakah motip gambar sumber hasil dari tok google nih? biar aku jelaskan disini.. bersempena dengan cuti krismas merangkap minggu terakhir bagi bulan december 2011 company tempat aku berpraktikal akan bercuti selama seminggu bermula 26 dec 2011 sampai 1 jan 2012.. ewah ewah ewah..lama cuti?*seminggu je pong! nak wat cmne, hati meronta nak kerja *okeh, dusta! :p tapi company cuti..every year company aku akan wat mcm ni.. so itu bermakna aku akan berpeluang berjimba2, balek ke tanah air asal & kembali aktif melaksanakan aktiviti2 asas yg selalu dilakukan..ahakss ! *jeles tak2 haha :p

ekceli..bukan la cuti sebab krismas day tapi bos aku amek kesempatan untuk grab cuti sekali dengan cuti akhir tahun 2011 ni.. yang untungnya sapa? aku jugak..hahak.. tapi bagi aku tak lama mana pon seminggu ni.. pejam celik pejam celik dah kena masok kerja balek *yawning tawu?redha jelah..hiks..so that, in a few days aku akan menyepikan dirilah dari berbelog kerana mau berfoya2 jap balek kg halaman jumpa saudara sejagat sekalian*aku pakai bedal je sejagat tuh.. haha

till then happy holiday pada sape yg cuti jugak ! pada sapa yg tk berpeluang cuti jgn sedih, peluang masih ada, cuba lagi ! *apa aku merepek ni..aishh.. 

notahati: 2011 tak lama lagi dah nak pergi.. 2012.. i wish everything gonna be okay ! Amin :)

4 comments:

Zana said...

Suke la tueee dapat cuti eheehehe

Juliet_iRa~" said...

bestnya cuti lama gak tu!

happy holiday..:D

roseputih zumie said...

zana: suka nokkk ! ahaks :D

roseputih zumie said...

juliet: best ! fully loaded ngn durian.. hehe.. tq dear :D