Selamat Hari Raya Cantik Hensem ! (^_*)"

Wednesday, December 21, 2011

Wang kertas & duit syiling baru 2012 bakal buat aku sekat dari shopping

Assalamualaikum~~

selamat pagi Kak Leha & Pak Jabit sekalian.. *hehew

korang mesti dah tawu kan pasal isu wang kertas baru 2012 yg bakal diedarkan tahun depan.. waa.. manyak tak sabar mau memilikinya ! *konpom muka haku jek kt dpn mesin atm..wahaha :p

tgok? sengaja buat lawa2 nk bg aku tk smpai hati nak guna.. huhu ^_^

ape2 pun, not 100 ngn 20 hengget aku cop dulu.. hahak.. nomey habeh kaler.. *bikin sekat je aku nak berbelanja sakan.. *pasni nak frame kan la duit2 baru ni semua..haha :p

4 comments:

ayanuts said...

makin cantik duit makin syg nak guna :)

Zana said...

Akak duit ke hape nie ? ahaha awat lawa sangat nieh . Macam duit jutaria pon ada haha

roseputih zumie said...

zana: ye syg.. ni duit baru.. taun dpn start guna.. hehewww

roseputih zumie said...

ayanuts: taw tkpe.. sb tu pasni maybe dapat menabung..hak3.. syg pnya pasal.. duit comel sgt..hahak