Selamat Hari Raya Cantik Hensem ! (^_*)"

Friday, November 4, 2011

yes ! vacation !

Assalamualaikum..
perlu ke aku mulakan entry dgn intro yg berjela jela.. oh kemalasan melanda..jom straighttothepoint..hiks

okok, bawa bertenang, aku tau anda/kamu/korang/hampa sume da eksaited lebey nk bercuti an..bwak bersabor ye? hehehe.. sape kt sini minat travel & vacation? sila angkat dagu.. ekekek..

aku antra org yg mnt jgak lah vacation ni tp jarang dapat atas faktor faktor tertentu..hiks..
ok, jom usha usha antra tmpat vacay idaman aku.. perhaps one day i will be there.. who knows? amin =,=

1st, ofkosla tringin nak ke Makkah menunaikan Umrah & Haji, insyaAllah..


next place fall to Paris Hilton.. eh bukan bukan.. Paris.. nk ngok menara eiffel a.k.a menara cinta..wahhh!
bile tgok dlm pic scenery menara ni waktu malam teramatla romantika nya, aku da la romantik, opss? nak nak pergi ! wee


next next.. is London.. disana ada someone yg aku tringn nk jmpa..one day hopefully we can meet..
if ada kt sne nti aku nak jejak ke London Bridge asyek Penang Bridge je..tukar angin lah..hoho


next destination is Bali.. en.bf kte jgn pegi bali sb ada perang ke ape tah.. i dont care, nak jugak msok list ! hha! mcm best je an kalo photoshoot kt sni an..wooo


next aku nak pegi disney HK.. sb nk jmpa plakon pujaan ku iaitu mickey & minnie mouse ! hha !
kalo bole nk mntk signature diorg.. hahahah!


nk g mane lg ek.. haa.. jom p Brunei nak? ada ape ek kt sne uh? ce citer ce citer sket.. 
tgok laut dia cm best.. ala ala kt italy gitueww.. hekhek


next aku nak travel Singapore negara bersih lagi suci lagi gebuuu.. alamak, terover sudah.. act, aku kagum dgn negara ni sb sgt disiplin bab bab kebersihan, no rubbish anywhere.. salute salute!


next is Jepun.. aku nak pegi sana sb nk usha mamat jepun yg mata tk leh nk bukak tu, boleh? haha, maree en,bf nti taw.. ouchh.. sentap ! mood sakura if smpai jepun one day nti.. hhe


last but not least, aku nak pegi Korea, my dream .. hekhek.. motip utama haruslah ingin bermain dgn salji..
maklumla tk pnah ngok salji scra life, bila ada dpn mata nti batak sikit la ye, boleh gituew? 


taraaaaa !! menarik tak tmpt vacay aku? ke suram ke korang da pnah pegi?
so wateva la, sje nak share destinasi destinasi yg diidamkan utk pegi..yeehaa..
hope one day pejam mata je dah ada kt tmpat2 di atas..haha.. *harapan

notakaki: life become normal back

2 comments:

cart kartika said...

hm teringin sgt nk p tempat2 ni.. hm^^ cntik..

bearzumie is doraemon said...

tulah.. tringin kan.. tkpe tkpe.. kmpul duit manyak manyak k.. t kte g sme sme.. ha3