Selamat Hari Raya Cantik Hensem ! (^_*)"

Monday, November 14, 2011

teringat dialog ini

Assalamualaikum..

entah kenapa tibe tibe malam ni aku teringat dialog antara aku dan en.bf.. maybe esok dah nak ketemu sama dia kot.. hekhek.. omg*over meregeh gedik btoi aku ini mlm.. haha..

dialognya berbunyi begini.. *sila baca mengikut nada berdialog kalau tk tk feel lah.. hekhek ;p

en.bf: momo, masak lemak kt kedai tu sedap taw..
aku: yeker*muka eksaited, nanti kita makan situ nak?? *penuh harapan
en.bf: alaa, momo masak kan lg bagus..
aku: yker..alaaa*muka hampa,(tibe2 dpt idea nak tnya soklan ni) bobo, masak lemak sapa lagi sdap, msak lmak air tgn momo ke kt kdai tu pnya msak lemak lg sdap?? *muka teruja nak tahu siap tukar posisi tmpat duduk lg..
en.bf: masak lemak mak ! *muka konfiden
aku: terkedu sebentar smbil sedikit tacin..haha..

morale of the dialog: he's really put his mother as his priority.. good2 my boy.. *eceh, suka la tu kena puji..
ada yg nak termuntah ke baca entry ni, sila ke toilet dgn kadar segera ye? hakhak ;p

oh, pic ni dah lama, aku sgt gomok.. tutup mata semua ! ;p
nak tuju quote kt en.bf boleh dak? tk kira tk kira nak tuju jgak.. bkn slalu mood gelenyo.. haha
If you ask me how long I will be your love and love you? My answer will be... I honestly do not know! I really don't know when I'll die!"

notakaki: hari esok jumpa en.bf & seterusnya (:

8 comments:

saya said...

suwitnyer alahai
follow sye balik k :)

bearzumie is doraemon said...

dah follow ;)

sweet ke.. hee.. time kasih taw.. ;)

Pen MErah said...

hapinye dia ngn bf.. wuwuwuuu

bearzumie is doraemon said...

hee.. Alhamdulillah :)

Eza Zularyeza said...

jwpn yg xde dlm plihan..tp bila sbut mak xkn nk mrh kn..huhu

CintaZulaikha said...

bior cinta sampai syurga yer dak...suka lagu~~ hehehe

Norlida Ramli said...

i love ur quote!! :)

roseputih zumie said...

hee.. suke ea? kite kopi pes je tu tp kite suke gak quote tu..

yep2, bila dia sebut mak mcm kagum pulak kt dia.. elokla cmtu dari dia tk ingat pada ibu yg jaga & kndungkn dia..;)