Selamat Hari Raya Cantik Hensem ! (^_*)"

Wednesday, November 9, 2011

SEGMEN JOM NAIKKAN JUMLAH FOLLOWER DENGAN MENDADAK!

Assalamualaikum..
adeh, tak habeh habeh join venture.. tkpela.. harusla aku mengisi masa lapang ku ini..

aku nak join segmen utk naikkan jumlah follower.. aku sdar aku masih baru atau lbh sdap digelar bdak hingusan je dlm dunia belog nih itu sb eksaited+over+meroyan tgok segment yg dianjurkan oleh blogger comel sipurpleviolet.blogspot.com

okeh, jgn lengahkan masa, jom tgok banner utk segmen ni.. taraaaa~~~

tu lah pencipta segmen ni, seyes comel ! (iklas tk kipasss ok)

harapan aku>>>>> haruslah ade taruh harapan ye dak?
ok, aku harap segmen yg aku join ni akn bawak 1000 rahmat wt belog usang aku ni & plg pntg dpt kenal lbh ramai blogger lain kt luar sne uh..aku ade plan jugak if jumlah follower aku cpai target aku ingat nk wat giveaway or maybe contest..haha..*angan2 gituew..hik..support me.. =D

ok sudah sudah, aku nak tuju TAG kat ::
queeninthecastle.blogspot.com
mynzahome.blogspot.com

ade sesape interest nak menjoinkan diri, sila tonyoh link ini okeh>> SILA KELIK KAT SINI TAW

notakaki: semoga follower follower aku happy & diberkati Allah s.w.t. amin =)

11 comments:

tiera said...

http://www.kisahamrara.blogspot.com/

BW here..follow kamoo

bearzumie is doraemon said...

hee.. trimass @tiera

Eyra Tierah said...

heyy..follow u ! follow mine kay..

alynfazlin said...

singgah dr segmen same. :)

Syazfida Afzan said...

done following you...^_^
wahhh best2 sebab boley dengar Radio ERA....:) cmne nak buat tu ye?

http://syazfida.blogspot.com/

Syazfida Afzan said...

done following you...^_^

http://syazfida.blogspot.com/

Cik Rose Cute said...

follow sini...

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/

bearzumie is doraemon said...

thnx suma.. i will hit you back :)

Hilmi Razali said...

hai cak !! hilmi sudah datang dan sudah follow kamu dari segmen yang sama....nanty kalau rajin jom lah follow blog hilmi sekali..cekidauuutt ~


http://storygempak.blogspot.com/

eiqa azra said...

hye!! eiqa dari segmen yg sme!!
eiqa follow sini ye..
:) jemputla ke blog eiqa.

PURPLEVIOLET said...

Eh,awak nak header yang comel dan boleh tarik ramai folower tak?jom tengok sini.


http://sipurpleviolet.blogspot.com/2011/11/siapa-nak-animated-header-macam-azfa.html