Selamat Hari Raya Cantik Hensem ! (^_*)"

Wednesday, November 9, 2011

Segmen Kenali Rakan Blogger

Assalamualaikum..


tak nak tak nak..apa yg tak nak ni?
tak nak ckap byk.. cuma nak ckap aku disuruh oleh KAK ERNIE utk menjoinkan diri dlm segmen dia..
she said >>> WAJIB ! hhaa.. see, aku join..lalala..



OKOK, ini banner yg wajib di copy utk segmen ni..

Next kena explain soklan pass year bwh ni ;p
-
-
-

Apa yang perlu ada?

-Nama Penuh
Amiera Farhann bt Johan
-Nama Panggilan
miera 
-Tarikh Lahir
march,24*nanak hadiah 
-Asal (kowang dok mana)
asal perak tp now stay n9
-Cerita sikit kenapa kowang suka melibatkan diri dalam dunia blog
tahle cmne ley terjebak dlm dunie belog ni, tp aku suke tulis belog sb rase cm belog ni diari pulak..memandangkan aku ni pemalas tulis diari hok buku tu jadi aku jadikan belog ni as diary..boleh gituew? hoho..ape pn, aku syg belog aku, blogger lain pn aku sure sgt akn ada rasa cm gituew..ok dah!

to blogger lain yg nk usha segmen ni sila lah tenyeh link ni >> supergurlz90.blogspot.com

notakaki: belog sesak dgn contest n segmen, bangga..ha3

7 comments:

SuperGurlz said...

tank coz join tis segmen!

tuh dye aishhh...terbaek larh dye bg ayat permulaan nye kan...hahhaha...

utuk bufdayz kmo tuh.. xdak2 adiah.. da besaq.. heheh..:Pp

mod~terbaek larhh..bca asa nak cubit2 aja tn punya blog neyh.. :=)

Pen MErah said...

mcm nk join.. :D

bearzumie is doraemon said...

kak ernie: aha, terbaik ke plg terbaik? wee.. thnx jgak invite kite..hekhek..alaaaa!! nak nak hadiah jugak ! kite kecik lagi..hahahahhah!

kak pen merah: join lah..terbaik wok..hekhek

Run Away said...

.../salam kenal..dari segmen azfa...;d

bearzumie is doraemon said...

run away: hai hai, salam kenal juga ;)

SuperGurlz said...

xdak makna da besaq dah.. dok diam2 situ.. xdak adiah.. hehhe.. :Pp

bearzumie is doraemon said...

tidakk ! tidaakk !

*meroyan sbentar

haha..

tak kira nak hadiah jugak !!!!!

grrrgggrrrr ;p