Selamat Hari Raya Cantik Hensem ! (^_*)"

Friday, October 28, 2011

trimass pada adeq amy (:

Assalamualaikum,
entry aku kali ni nak say thanx, syukria, trimass, toche, xiexie ni sgt sgt kt seorg gadis yg bernama amy ni..
dy dgn baik hatinya wt entry smpena aku yg bertuah mjadi followernya yg ke seratos.. hee..
pada asalnya aku menjalankn aktvt asas aku sbg pnulis blog tegar mengusha usha blogger lain n aku terusha blog adeq maness sorg ni.. then aku trus follow dy.. mg hobi ak follow blogger lain.. hiks..
ape ape pon aku mg appreciate sgt org yg berbudi mcm adik amy ni.. siap promote blog aku lg.. terharu sob3..


so, kepada sape sape yg mau usha blog adeq maness ni bole la ke link ini TEKAN SINI BLOG ADEQ AMY
follow la blog chumill dy uh.. sure korg hepi.. lalala..


ok stop smpai disini ngomel ngomel.. happy saturday & semoga Allah melindungi kita semua dari segala kekejian..aminn.. insyaAllah  (:


ini pic adeq amy if korg nk tawu..tecik tecik je orgnye..chumill gituew..sweet4teen ;)
chumil kan.. ngorat lah ie.. hiks..jgn mare adeq..

notakaki: kiciwa lagi dgn en.bf.. tkpela, bawa hati yg lara ! daa

4 comments:

ahmad said...

ehem2
fewittt :)

bearzumie is doraemon said...

amboihh.. nk ngorat ka.. dy single g kot.. hee.. ;p

Aimie ;) said...

ayooo . ehem-2 . ape bisik-2 nihh ?
hehehe

bearzumie is doraemon said...

tu.. ada org mau ngorat kamu lah.. ;p