Selamat Hari Raya Cantik Hensem ! (^_*)"

Thursday, January 12, 2012

QOMA'S BOUTIQUE~The ONE & ONLY

Assalamualaikum~~

Siapa yang tak kenal dengan QOMA's BOUTIQUE?? Sebuah butik yang semakin hari semakin gah namanya di persada dunia fesyen untuk para wanita.. All in all, macam-macam barangan yang QOMA'S BOUTIQUE provide such as inner scarf, shawl, pashmina, cardigan, syria, top, skirt, blouse, baju kurung and so many others awesome item ! Kalau nak list kan memang tak cukup satu entri ni..hik3.. Btw, jom aku nak tunjuk sedikit sebanyak koleksi-koleksi dari QOMA'S BOUTIQUE yang bakal buat korang rasa nak memilikinya!! JOM TERJAH !!


Haa... before that, aku nak introduce dengan korang owner of QOMA'S BOUTIQUE.. beliau dah pun berjaya mengangkat nama dalam dunia fesyen untuk para Muslimah.. agak-agak aku bila ek? *twink3..BTW, jutaan TAHNIAH buat beliau !! Really salute with her, support usahawan wanita melayu la weh.. :D


OK, yang ni koleksi Tudung Bawal Nurul Dual Tone, cantik kan?? Keliling tudung tu ada roses !! Korang kan taw aku peminat roses ! Nama pun Roseputih..hek3.. Pink pulak tu..lagi lah buat aku jadi taksub sebentar..hik3..psstt.. NOT ONLY pink, ada kaler hijau, kuning, biru, cream dll.. serius cantik OK ! This one the latest collection from QOMA'S & mereka berjaya jual tudung ni sehari 500 kuantiti beb !! Salute!!


Aku suka betol la tgok muka model ni, comey ! Yang ni koleksi Shawl Aily Suhana.. Cantik kan? Pink lagi itu yang menjadi motif ! hek3.. Aku suka sangat shawl yang ni :D


OK, Kalau tadi korang da tengok versi tudung bawal kan, Now, yang ni versi Shawl.. Nama dia Exclusive 3 Layer Chiffon Shawl with Roses.. Cantik cantik cantik OK ! Roses yang penting !


Wowwww!! Koleksi yang ni memang ekslusif bagi aku sebab apa jarang2 ditemui, kalau ada pun belum tentu high quality macam QOMA'S BOUTIQUE produce.. Nama shawl ni, Exclusice custom -made shawl with both side printed.. Gorgeous !!!


Exclusive pasley custom made shawl !! Ok, sekarang pun kita dah tau ramai menggilai corak pasley ni.. sesuai sangat kalau digayakan dengan blouse plain, serius korang akan nampak fancy & vouge gituew.. semua ni boleh dapat kat QOMA'S BOUTIQE !!! 


Yang ni pulak diberi nama Suhana Silk Shawl, ada butterfly !! Suka suka suka !! Pink lagi ! Kalau korang nak tau it made from silk, alaa nama pun Suhana Silk Shawl kan...hik3.. serius menawan hati !! Plus pulak model yang cantik,, awww, kelassss!


Asyik shawl je, okehokeh, QOMA'S BOUTIQUE ada koleksi Syria jugak taw ! Yang ni Suhana Denim Syria.. Korang tau kan denim tu ala ala material macam jeans lembut gituew.. Aku suka sangat ! KOnpem selesa masa pakai !


Haaa.. jangan tak tau, tudung expres, segera, instant pun ada di QOMA'S BOUTIQUE ok ! Koleksi ni memang sesuai sangat untuk wanita yang busy & takda masa untuk tacap lama2 nak bergaya ! Yang ni nama dia Tudung Instant Marliaa.. memang style & fancy !!


Okeh, QOMA'S BOUTIQUE pun ada provide koleksi baju untuk Plus Size jugak.. Jangan ingat Plus Size tak boleh bergaya taw.. Yang ni nama dia HELLO New York Loose Tops, Unik kan? Awesome!!

#Act, banyak lagi koleksi dari QOMA'S BOUTIQUE yang patut korang terjah sekarang, unless korang akan menyesal seumur hidup..ekkeke.. upppss, Before aku end kan entri ni, jangan tak taw QOMA'S BOUTIQUE pernah in MEDIA, which is Dara.com.. Cayalah QOMA'S BOUTIQUE!!


Speech untuk QOMA'S BOUTIQE:
-Semoga berjaya di masa akan datang dalam menghasilkan lebih koleksi2 YG HEBAT utk para muslimah !!
-Semoga terus kekal sukses & bisnes diberkati oleh Allah s.w.t. amin...

P/s: Cepat terjah QOMA'S BOUTIQUE !!
Korang boleh lawat sini ye, Blog QOMA'S BOUTIQUE
Please take note, QOMA'S BOUTIQE tak amek order through FB ya, sila order di blog mereka ok !
Happy Shopping Beautiful Ladies !! 

2 comments:

darkrose~ said...

suke jugak on9 shopping kat Qoma boutique! qoma sndr pown baik ngan sume cust dy~ mang she deserve utk dapat yg terbaik buat dr dy kan?:) dah la cerdik~:)

Roseputih Zumie said...

Yes, she deserve it.. bkn sng nak tgok usahawan muda berjaya skrg ni but dah terbukti ada usahawan muda wanita berjaya dalam usia yg muda.. bangga disitu.. bilalah nak jadi mcm Qoma kan.. hehe