Selamat Hari Raya Cantik Hensem ! (^_*)"

Monday, December 19, 2011

Indahnya kalau begini (Video)

Assalamualaikum~~

Aku sure ramai dah tawu pasal video ni and dah beriban pun makhluk2 Allah yg share espeseli girls..hehe..
Uniknya video ini bila aku tengok bakal suami Dena tu.. he's so gentle.. bertuah lah wahai dena ni nanti.. ape2 pn..


aku doakan mereka bahagia sampai ke Syurga.. :)


notahati: agak2 en.bf proposed aku cm mana ek.. wallahualam..ada jodoh tak kemana lah ! :D

8 comments:

Hapiz Rahman said...

nothing special. propose ni bukan ada dalam islam pun. sory agak jumud

jgn dinilai kebaikan atau kegentleman lelaki melalui cara propose.

Keperibadian hanya akan terserlah selepas kawen.

roseputih zumie said...

hapiz: terima kasih atas info itu..saya hargai..btw,tak salah express benda yg kita suka kan.. take it as a positive.. ehee.. :D

Miss Xyz said...

rmai yg share psl ni.. boleh tahan sweetnya tu.. haha XD anyway, sye doakan mereka bhagia dunia & akhirat..

aqmalazmi said...

comel kan diowang..heeee

Zana said...

mereka emang sweet XD Terharuu tengok , cam nak nangis same , harap dyrang setia hingga ke jannah :))

roseputih zumie said...

miss xyz: tulah ramai yg share pasal ni.. amin.. tumpang happy..:D

roseputih zumie said...

aqmalazmi: hee...mmg comel.. :D

roseputih zumie said...

zana: hee.. kalau jadi kt kite mst nanges gak cm dena tu.. terharu.. amin.. :D