Selamat Hari Raya Cantik Hensem ! (^_*)"

Saturday, November 12, 2011

senyum je pun, free of charge, huh?

Assalamualaikum..

hai hai, okeh okeh,entry ni dituju khas pd makhluk Allah yg sgt lah payah utk senyum mcm ni

nak tubit nak tubit.. geramm ! haha
alolo.. comel je kan baby ni senyum gituew.. kau ada? baby tecik pun da pndai senyum, yg masalahnya ada jugak makhluk yg payah sgt nak senyum.. kalau senyum pn tak ikhlas cm gini haa..

said: saya dipaksa senyum oleh roseputih..miahahah!
wakakakah.. semput aku nengok makhluk ni senyum.. tapi dia senyum ikhlas la.. aku je tuduh dia senyum tk ikhlas..haha..

okeh okeh.. aku nak share khasiat khasiat bila kite senyum, & pada makhluk yg payah sgt nak senyum tu anda diminta malah WAJIB baca ni.. hamek kau.. ;p
  1. Senyum merupakan kosmetik terbaik dari semua jenis kosmetik ayang ada di dunia ini. Orang yang sedang tersenyum akan nampak menawan, meskipun yang si empunya senyum tak begitu rupawan
  2. Senyum sebagai ekspresi jiwa. Senyum mengekspresikan keadaan jiwa, mencerminkan peribadi yang baik, periang serta mudah diterima dalam pergaulan
  3. Senyum sebagai penyehat jiwa dan pikiran
  4. Senyum sebagai sedekah
hahah,, serius aku nak tergelak baca point ke 1 tuh.. biadap.. haha..ok, dah tawu kan betapa lah bagusnya kalau kita senyum.. so, mulai skrg jgn lah ketatkan muka anda yg sudah sedia ketat tu utk senyum k ! bukan kena apa2 payment pon, free of charge der.. !

erk?? korang rase2 aku senyum ikhlas tk cm ginie? huu*motip
notakaki: senang je nak bersedekah, cuma perlu senyum tiap2 hari.. hek3

8 comments:

♥Lady Ainaa♥ said...

SETUJU!!!! Sebb tu sy suke senyum sampaikan org kate sy ni "gilo ke ape"..hahaha...xdelah, senyum pd tempatnyew..xcuke masam2..hehehe..tengah komen blog pun, tersenyum macam kerang busuk..
ANYWAY,

SENYUM SOKMO~!!!!

bearzumie is doraemon said...

hha.. pedulikan spe yg tegur tu.. mereka itu ada mslh dgn diri sendiri.. apakah senyum itu perlu jadi masalah? haiyak.. hee.. thnx 4 sepot ainaa :)))

Hanif said...

senyum satu Malaysia..hahha
Salam kenal

bearzumie is doraemon said...

hee.. jyeahh.. senyum 1 malaysia.. wat a gud idea.. haha.. thnx.. salam kenal jugak rakan blogger :)

gdsbnga said...

tapi senyuman saye mahal :P
hahaha

bearzumie is doraemon said...

semua org senyuman mahal.. hiks..

Sha said...

Senyum tu senaman huuuu :)

roseputih zumie said...

sha: senaman yg sihat gitueww!haha