Selamat Hari Raya Cantik Hensem ! (^_*)"

Thursday, November 17, 2011

gado gado, demmm


Assalamualaikum..
hola hola.. rindu belog aku weh.. kalao boleh aku nak sntiasa disisi belog ksygn ni.. hak3.. * addict gituew,bole?

entry ni aku agak dilanda penyakit kemurungan serta over meregeh.. opps.. itu hnya khayalan serta tipu belaka.. nak kasi gimik siket.. ok stop bermain dgn kata kata kosong..now, aku nak tnya korang siket bole? alaa alaa bole la bole la.. nak tnya siket je pun.. korang pernah tak gado ngn psngan korang? pernah tak tacin ngn psngan korang? pernah takkkk?? *nada jerit manja serta mimik muka 1kupang..;p

aku sure habes mstlah ada yg jawab pernah, ada yg jwb tk pernah.. woww! kagum bagi yg tk pernah.. bagi yg pernah standard la tuh kan.. dugaan bercinta wa cakap lu.. selagi bole bercinta tu semau maunya nak main gado gado, usik megusik smpai lebam lebam an.. cett.. *aku naik hantu dah.. ekekekek

okeh fine, mmg aku always malah often serta usually gado + tumbuk2 ngn en.bf ksygn..bole dikatakan every day i fight with you !! huh.. life life.. tapi kenapa ek aku tk pernah simpan rasa benci pada dia.. *mood mengada taik kuda mai dah.. aku yakin cinta atas dasar ikhlas maybe kita payah nak buat main2.. yakinlah kalau kita tak mulakan dgn mencurangkan psngan kita tak mgkin psngan kita akan curang dgn kita..ye dak? eskius mee, sy bantah yg arif.. eceh.. aku tawu statement aku tadi mybe ada yg tk sekepala.. aigoo.. trust me, its karma.. hee..

okeh, ini sbnarnya entry berbaur luahan jejak kasih edisi sob sob dgn en.tisu smbil mengenang nasib yg bergelar love.. ohh.. gediss nokk..

emmmuaah, syg kamu.. (credit:en.bf ) :p 
that's all sayang sayang sekalian.. *if korang ada any kisah kisah korang ngn psngan korang mintak ohh peliss share la ngn aku ek.. nak wat survey membina gituew..ahaks.. done with this... relieved with this :)

notakaki: benarkah cinta itu best? atau cinta itu plastik? tapi aku tawu cinta itu wujud..*ignore ayat ini, aku tahram ajaaa..hek

6 comments:

smilenajah93 said...

mstilah penah , tapi kadang2 kenelah tolak ansur jugakan :)

AdaNaz87 said...

itu lumrah setiap pasangan yang bercinta. yang penting kena give & take. tak salah mengalah. ((;

roseputih zumie said...

yep2.. tulah.. tolak ansur tu pntg walaupn menyakitkan.. haih..

roseputih zumie said...

adanaz: give n take.. yes.. its true.. ;)

AdaNaz87 said...

good girl. ((;

roseputih zumie said...

adanaz: hee.. malu tucin dah..tq!