Selamat Hari Raya Cantik Hensem ! (^_*)"

Saturday, December 3, 2011

ye, setuju dgn quote ituuu

Assalamualaikum~~

pagi semua.. eh silap2..*spoil, kantoiss.. tengah hari semua gadis cantik ngn jejaka hensem..*ni baru betikk 


hari ni aku tadak keja, mmg lah kata pn cuti.. sah sah la kau tadak keja..masa keja kau merungut nak balek awal..haiihh..*sila jgn contohi sifat burukku itu
sooo...bila aku tadak keja aku pn m'google kan diri ku image tumblr.. kalau korang nak taw aku suke ngn gambo2 dri tumblr.. credit siket.. ahaks..belek punya belek aku cantik tertarik kau mmg debooom dgn quote ni..


aku merasakan quote ni mcm dushhhh terkena kt batang hidung aku yg tk brape nk mancung mcm kareeen kapoor tuh.. eh yker? ahhh.. kojaqq ah quote ni.. aku terasa aww.. quote ni mcm sesuai sgt je ditujukan untuk aku.. huh.. *lakonan semata2

baru aku tersedar yg tak semua benda dlm dunia ni mintak aku utk FAHAM tapi kadang2 tu aku kena jugak TERIMA dgn hati yg berbunga2 & terbuka..*eceh ayat membajet

so, mulai saat ini aku akan belajar utk MEMAHAMI & dlm masa yg sama MENERIMA.. barulah harmoni gituew.. *yakss

notakaki: motip entri tuju pd life aku tp tuju lbh kt en.bF :D

5 comments:

Cik Jannah said...

wahh. terima kasih atas perkongsian. menarik. saya pun nak jadi gitu gak la.

::Wardatul Shauqah:: said...

same prgai nge ain..cantek kn gmbr2 tumblr..ske sgt3... ^^

roseputih zumie said...

cik jannah : moh le kita sama2 berubah.. kite pn baru tersedar ..huhu.. sama2.. :)

wardatul: image tumblr terbaik.. :D

Mrs. Lady's Stylo said...

Khas buat PENCINTA HANDBAGS!
Koleksi yg menarik & stylo serta tips2 berguna.

Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

TQVM! :)

roseputih zumie said...

mrs lady stylo: wahh.. i will visit ur website :D