Selamat Hari Raya Cantik Hensem ! (^_*)"

Saturday, November 19, 2011

aku nak kakak ;(

Assalammualaikum..

hai hai semua.. dah lunch? fine, aku belom lunch lg.. dah korek idong? eiyuu soalan apakah ini weh? *pengotoq ! wakakah.. sje nak funny2 sebelum aku memulakan luahan hati yg dah hmpir sekian lama diperap jauh dilubuk hatiku yg berbentuk bunga roseputih.. okeh aku cuma tipu.. hahahak :p

okeh, korang semua ada kakak tak? or adik perempuan? mesti best an.. espeseli gurls la mesti best dpt borak2 mesra + gadoh2 manja plus gurau2 sampai lebam ngn kakak tercinta an.. how bout me? aku takda kakak or even adik perempuan.. tapi aku prefer nak ada kakak sebab utama nak bermanja manja ngada ngada taik kuda ngn dia.. tapi aku tak dapat semua tu.. huhuk* sadiss kan..
okeh dari kiri aku, dari kanan pula kakak aku.. *haha berangan
stiap kali aku tgok org yg ada kakak aku cm timbul sedikit hasad dengki berbaur geram..*ececeh sb tgok mereka mesra bergaul sb sama jantina kan.. everything can be share..tapi aku ada dgar jgak tk semua cm gituew.. ada yg tk sekepala malah rapat ngn abang or adik lelaki mereka..tapi aku rasa kalau Allah kurniakan aku kakak aku rapat kot ngn dia.. mst aku boleh main gomol2 ngn dia.. tak kan la aku nak main gomol2 ngn abg or adik lelaki aku.. aishh..

tapi kalau ada yg gadoh atau tk sekepala tu lama2 mesti baik balik sb kasih syg antra adik bradik mmg tak dpat dinafikan.. eceh.. mcm aku berpengalaman pulak.. mmg aku tak pernah rasa semua tu tapi pernah tgok situasi mcm ni..

kesimpulannya kt sini aku mengidam nak ada kakak.. sape ada kakak lebih bg la aku satu.. hekhek..*sengal jep.. tapi mmg seyesly aku tringin nak ada kakak.. sobs sobs *tersedu sedu memikirkan nasib..haha :p

walau mcm mne pun aku tetap bersyukur Allah kurniakan aku sibling yg ohsem like my elder brother & younger brother.. aku sayang diorg sgt sgt.. mereka lah hero superman aku.. wakakah..

notakaki: sesiapa yg ada kakak hargailah mereka, kalau tak nak sedekah kt aku..hekhek.. giloss

14 comments:

Miss Kagimoto said...

hehe..ade kakak mmg best ! ^^

nelly said...

<-- nelly tak ada kakak ~

roseputih zumie said...

hehe.. aku tawu ko ada kakak.. mmg best an.. jelesh ..huhuk

roseputih zumie said...

nelly: same lah kite.. hukhuk

CikGu Ma said...

datang folo awak =)

roseputih zumie said...

thnx cikgu.. :))

AdaNaz87 said...

nak kakak jugak! =."

cik wanie Lovela (CWL) said...

ada kaka xda adik perempuan nak adik perempuan wuhuu

roseputih zumie said...

adanaz: yep nak kakak ! nak manja2..

cik wanie: hek3.. tpi at least awk ada kakak.. huhu

AdaNaz87 said...

betul tu. takpun adik perempuan. ade abang boring sikit. ;p

roseputih zumie said...

hek3.. abg tk boleh manja lebeh2.. kalau kakak boleh.. :))

Miss Volvo said...

wei aku ada 4 org kakak semak je ko amik la 1 haha!

roseputih zumie said...

oh erk?

AdaNaz87 said...

betul tu. lelaki aka abang susah nak faham perempuan sikit. ;p